Punkaharju SwimRun 31.8.2024

Tervetuloa!

Punkaharju Swimrun on ainutlaatuinen seikkailu keskellä kulttuurimaisemaa

 

Tervetuloa osallistumaan Punkaharju Swimrun -tapahtumaan, joka järjestetään Suomen Luonnonpäivänä 31. elokuuta 2024! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea Suomen upea luonto ja samalla haastaa itsensä.

 

Punkaharju Swimrun tarjoaa sinulle tilaisuuden tutustua kansallismaisemaan ja kulttuuriin yhdistettynä vaativaan fyysiseen suoritukseen. Kulje läpi historiallisten harjumaisemien, järvien ja metsien samalla kun pusket eteenpäin uiden ja juosten. 

 

Olitpa sitten kokenut kilpailija tai vasta-alkaja, Punkaharju Swimrun tarjoaa kokemuksen, joka yhdistää luonnonvoimat ja urheilun ilon.

 

Tapahtumassa on kaksi reittiä. Kuutti/Cute-sarjan reitti on 10,5 km (uintia 1,7 km). Norppa/Lake Seal -reitin pituus on noin 24 km (uintia 2,8 km). Kuutti sopii hyvin ensimmäiseksi tapahtumaksi lajiin tutustuville. Norppa-sarjassa osallistujilla on hyvä olla jo entuudestaan lajityypillistä suuntautuneisuutta. Kuutti-sarjassa yksi henkilö muodostaa joukkueen. Norppa-sarjaan voi osallistua yhden tai kahden henkilön joukkueella. 

 

Tervetuloa Punkaharjulle – missä luonto, urheilu ja kulttuuri kohtaavat!

 

SARJAT:

Kuutti: 10,5 km (uintia 1,9 km)

Norppa: 20,4 km (uintia 3,2 km)

 

Ilmoittautuminen tämän sivun alaosassa.

 

Tunnelmia Puruvesi Swimrun-kisasta vuosien varrelta

Ilmoittautuminen